Nieuws

Karma gaat good guy spelen met nieuw E-Flex platform

<p>Omdat er nog niet massaal elektrische auto&#8217;s van Karma rondrijden, pakt het bedrijf het anders aan met hun E-Flex platform. Van Fisker Karma naar Fisker en Karma: het in 2008 gepresenteerde project om een vierzits hybride sedan op de markt te zetten is minstens zo bijzonder als de uitlopers.

Officieel: CYBRTRK concurrent van RIVIAN wordt uitgesteld

<p>Deze doggo moet langer wachten op het productiemodel van zijn Rivian. Wat je ook wil zeggen over Tesla; ze hebben de auto business wel even flink opgeschud. Lange tijd was het ontdenkbaar dat een nieuw merk zich zou kunnen voegen tussen de geconsolideerde mastodonten die samen hun oligopolie verdeelden.

Spann0nd! BMW M5 wordt EV met ruim 1.000 pk

<p>Er komt een nieuwe BMW M5 EV aan zonder broem broem geluidjes, maar met ruim 1.000 pk. Wij dino&#8217;s hopen natuurlijk dat de goede oude verbrandingsmotor niet stilletjes de goede nacht induikt. Maar ja, hoe de wind waait is inmiddels wel duidelijk. Terecht of niet hebben &#8217;s werelds overlords bepaalt dat de EV de toekomst [&#8230;]</p> <p>The post <a rel="nofollow" href="https://www.autoblog.nl/nieuws/spann0nd-bmw-m5-wordt-ev-met-ruim-1-000-pk-155894">Spann0nd!

Video: BMW Concept iX3 – de elektrische X3

<p>De BMW iX3 zal feitelijk de volledig elektrische variant van de X3 worden. In deze video stellen we het concept aan je voor. De productieversie volgt in een later stadium, maar dat zal niet al te lang meer duren. Het is namelijk de bedoeling dat de productie van de BMW iX3 nog dit jaar start.

‘Bijtelling op EV’s kan in 2021 prima naar 12%’

<p>Er worden nog genoeg elektrische auto&#8217;s verkocht volgens de BOVAG, die bijtelling kan dus in 2021 wel naar 12 procent. Het is een beetje een heet hangijzer op dit moment. Of die bijtelling volgend jaar naar 12 procent moet, zoals gepland, of dat we het houden op 8 procent, zoals het nu is.

Pagina's

Lekkeraandestekker.nl

Lekkeraandestekker

Lekkeraandestekker.nl is de site over het rijden van een elektrische scooter

Bezoek nu!

Solar Top 50

Solar Top 50

Help E-Carmarket aan een mooie positie in de Solar Top 50

Bezoek nu!

Foto's